Kurirska dostava

Pozivnice za uslugu danas za danas se primaju najkasnije do 12h, kurir ce u najkraćem roku biti na adresi kako bi preuzeo Vašu pošiljku,a primalac istu može očekivati istog dana do 18h. Pozivnicu možete uputiti putem call centra radnim danima od 08:00h – 16:00h ili putem sajta opcijom ,,Zakaži kurira” USLUGA DANAS ZA DANAS SE VRŠI SAMO NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA.

Pozivnice za uslugu danas za sutra se primaju najkasnije do 15h, kurir ce u najkraćem roku biti na adresi kako bi preuzeo Vašu pošiljku,a primalac istu može očekivati narednog dana do 18h. Pozivnicu možete uputiti putem call centra radnim danima od 08:00h – 16:00h ili putem sajta opcijom ,,Zakaži kurira. Primalac pošiljku može očekivati narednog radnog dana do 18h.

Potrebna Vam je dostava od Vaše kompanije do drugog pravnog lica? Na pravom ste mestu. Vršimo dostave proizvoda i stvari između pravnih i fizičkih lica na teritoriji Beograda i okoline. Robu preuzimamo na dan isporuke sa Vaše adrese. Skladištimo je kod nas u magacinu , nakon toga u dogovoreno vreme kuriri je isporučuju Vašim korisnicima. Pozovite nas i saznajte za pogodnosti koje nudimo za B2C dostave..

FLEX kurirska služba posluje i B2B, sa firmama, online prodavnicama i svim drugim tipovima biznisa, kojima je neophodna kvalitetna logistika kao i brza i sigurna isporuka robe, dokumentacije i svih vrsta pošiljaka. Slanje pošiljke se odvija po principu danas za sutra i danas za danas : Pouzdanost i flexibilnost na terenu koju negujemo prema Vašim korisnicima, su najvažniji razlozi njihovog zadovoljstva. Sa njihovim zadovoljstvom raste ugled i kredibilitet Vaše firme, kao i sama prodaja. Pozovite nas i saznajte za pogodnosti koje nudimo za B2B dostave.